Over Upside

Nerds with Benefits

Maak je geen zorgen, bij Upside ben je in goed gezelschap.

Wij zijn een vrije-uitloop, ambachtelijk, dierproefvrij team, met nerdy, eigenzinnige, lieftallige en grappige mensen. Mensen die bovendien best goed zijn in wat ze doen, namelijk het bouwen van kick-ass WordPress websites.

Tuurlijk, we zijn te eerlijk, behoorlijk eigenwijs en zaniken over elke pixel. Maar daar staat wel mooi tegenover dat we keihard werken – veel te hard eigenlijk – om jou te geven wat je nodig hebt: een website waar je klanten blij van worden. Waar jij blij van wordt. Waar wij weer blij van worden. 

Dus kies je voor Upside, dan ken je de downsides.

Wie kiest er voor een upside?

Dat zijn voornamelijk kleine in-house marketingteams van B2B-bedrijven, adviesbureau’s, SaaS, (semi-)overheden en opleiders. Marketeers die op zoek zijn naar een stabiele partnership voor een langere periode. Een partner die meedenkt en ook kritisch kan zijn. En natuurlijk waarmee je kunt lachen.

Wij ontwikkelen onze maatwerk websites volgens een vast en transparant proces, zonder verrassingen: je weet exact wat en wanneer je gaat betalen, welke stappen we gaan doorlopen en wanneer het project afgerond is. En het allermooiste is: wij verzorgen de projectmanagement, zodat jij je zonder zorgen kunt laten leiden naar een geweldig resultaat!

Onze opdrachtgevers zijn onder andere de Hogeschool van Amsterdam, Veiligheidsregio Groningen, Zilveren Kruis, TNO, Projective Group, OnlyHuman en vele anderen.

Bekijk onze showreel

Reviews

 1. Nerds with benefits

  Bart Bleekerstudio bart
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Ok, ze zijn soms een beetje eigenwijs maar ze hebben wel heel veel kennis. En ja ze lijken misschien iets duurder maar het is elke pixel waard. Want net zoals mij, is hun motto 'Think first, design later' wat in het hele proces tijd en geld scheelt. En developers en goed kunnen communiceren? Het kan!

  Dus als je een website wilt die doet wat het moet doen waardoor jou klanten blij worden, waar jij dan weer blij van wordt, bel dan deze nerds. Daar worden ze blij van.

 2. Deskundig, snel en ontzettend fijne communicatie. De mannen van Upside leveren altijd wat ze beloven!

  Marieke Blankenstein
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Ik werk al jaren ontzettend fijn samen met Ron en Sander van Upside. Ze hebben ons niet alleen geholpen met het ontwikkelen van drie goed presterende maatwerk websites voor onze consultancy, opleidingsinstituut en SaaS, ze fungeren ook als mijn vaste sparringpartner. Ze reageren snel, staan altijd klaar met deskundig advies en denken proactief mee met de organisatie. Een top partij om mee te werken!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Diensten Wordpress Website maken Webdevelopment B2B marketing SEO Front-end specialist
Kostenoverzicht €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 1 - 10