Over Stuurlui

Ahoy! Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 21 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons verhaal

Al meer dan vijf jaar helpen wij bedrijven online succesvol zijn. Zonder omwegen en maximaal resultaat. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat.

Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren. Maar er is meer. We willen niet alleen de beste zijn in het vak, we vinden het minstens zo belangrijk om maatschappelijke waarde te creëren. Oftewel impact, op onze opdrachtgevers, onze medewerkers en onze omgeving.

Kan jouw website wel een boost gebruiken en zoek je een bureau dat verder kijkt dan ‘gewoon websites maken’? Stop met zoeken en maak kennis met Stuurlui en zijn bemanning.

Kwekkeboom

Case

Nieuwe corporate website

Kwekkeboom en Digital Wizards benaderde Stuurlui met de vraag of wij een nieuwe marketing website konden realiseren waarop zij hun doelgroep kunnen informeren, inspireren en vooral het water in de mond kunnen doen lopen. De website is een spin in het web van verschillende online marketing activiteiten geworden en biedt Kwekkeboom de kans om meer inzicht te krijgen in de resultaten en waar nodig bij te sturen.

IVA Business School

Case

Nieuwe corporate website

IVA Business School, voorheen IVA Driebergen, is een particuliere managementopleiding voor de auto- en watersportwereld. Om het 100 jarig bestaan te vieren in 2030 heeft de IVA Business School een nieuwe positionering doorgevoerd. Hier hoort natuurlijk ook een volledig vernieuwde website bij. In de strategische fase hebben we veel aandacht besteed aan de doelen en de premium uitstraling van de IVA en het traditionele karakter, dit heeft uiteindelijk geleid tot goed doordachte wireframes. Het bezoek van de IVA is 80 (!)% afkomstig van mobiele apparaten. De ontwikkeling van de strategie, het design en het development is gebeurd vanuit een mobile first gedachtegoed.

IVA Business School website

Reviews

 1. Vivian Videler
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Heel tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. Over nieuwe verzoeken wordt altijd vooraf goed na- en meegedacht. Zowel technisch en inhoudelijk zeer sterk.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Diensten Wordpress Website maken Webdevelopment Webdesign Webshop maken
Kostenoverzicht €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 10 - 25