Over Storm Digital

Bedrijven maken nog altijd niet genoeg gebruik van hun digital marketing disciplines, en dat is waar Storm Digital deze bedrijven mee wil helpen. Ook jouw bedrijf kunnen ze verder helpen. Een marketingbureau is zo goed als zijn medewerkers, en dit bureau levert hier het bewijs van. Alle 88 specialisten staan je met raad en daad bij voor het beste resultaat. Wat kan Storm Digital voor jou en jouw bedrijf betekenen?

De voordelen van Storm Digital

Marketing is continu aan verandering onderhevig. Dit is alleen maar meer geworden sinds de digitalisering. Dit vlak blijft zich continu innoveren, en daar moet de marketingmix van uw bedrijf ook in meegaan. Storm Digital snapt dit als geen ander. Zij zien uw strategie niet als digitaal, maar als een business strategie in een digitaal tijdperk. Door het op deze manier te bekijken, kunnen zij de beste manieren vinden voor u om uw klanten te bereiken.

Er zijn vier stappen te ontdekken binnen de werkwijze van dit bureau. Ten eerste verzamelen zij alle relevante data. Ten tweede zal de data geanalyseerd worden, op zoek naar nuttige info. Vervolgens worden, gebaseerd op deze info, campagnes opgezet. Deze leiden tot meer engagement vanuit je doelgroep.

Nadat je dit gelezen hebt, is het niet verwonderlijk dat dit marketing bureau al meerdere keren genomineerd is voor hun werk voor uiteenlopende bedrijven. Zo hebben zij de media efficiëntie van de KLM significant verhoogd middels automatisering. Dit is niet alleen van zichzelf een knappe prestatie, maar om deze reden is dit bureau ook genomineerd geweest voor de Programmatic Awards. Je bent verzekerd van resultaten.

Hoe kun je Storm Digital bereiken?

Grote merken zoals KLM, Videoland, Transavia, Uber en vele anderen hebben dit marketing bureau al ontdekt. Word jij het volgende succesverhaal? Via hun site krijg je een inzicht in wat je kunt verwachten en hoe ze je gaan helpen. Je kunt altijd een mailtje, maar een bezoek aan het kantoor in Amsterdam kan ook de moeite waard zijn.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Data analytics SEA SEO Video advertising Affiliate marketing Conversie optimalisatie
Kostenoverzicht €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 50+