Over Rocket Marketing

Wij zijn een online marketing bureau in Amsterdam, bestaande uit een groep gepassioneerde mensen die enthousiast zijn over het helpen van middelgrote tot internationale bedrijven bij het creëren van impact bij hun klanten.

Waarom kiezen ondernemende bedrijven voor Rocket Marketing?

 • Full service online marketingbureau
 • Een écht transparante samenwerking
 • Direct contact met online marketing specialisten
 • No nonsense cultuur
 • Groeistrategie op maat

Rocket Marketing bestaat uit een team van groeispecialisten met veel passie en een zeer strategische denkwijze.

Wij beschikken over de juiste kennis om jouw bedrijf te helpen groeien. Bij Rocket Marketing zijn we altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe groeistrategieën.

We zijn een beetje tegen de stroom in en leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. We houden namelijk van transparantie en openheid van zaken. We vertalen jullie doelstellingen naar een online strategie en voeren deze vervolgens stap voor stap uit. Op deze manier worden jullie volledig ontzorgt en krijgen jullie grip op jullie doelstellingen.

Reviews

 1. Super website gemaakt en goeie social Ads

  Sebastiaan PoolSkipper
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Als eigenaar van een groeiend bedrijf ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn online aanwezigheid te verbeteren en mijn conversies te verhogen. Gelukkig heb ik recentelijk samengewerkt met Rocket Marketing, en ik kan oprecht zeggen dat ze mijn verwachtingen hebben overtroffen met hun expertise op het gebied van conversiegerichte websites en doeltreffende social media-advertenties op platforms zoals LinkedIn en Instagram.

  Het proces begon met het ontwikkelen van een nieuwe website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook volledig gericht was op het maximaliseren van conversies. Het team van Rocket Marketing luisterde nauwlettend naar mijn zakelijke doelen en wist deze te vertalen naar een website die niet alleen informatief was, maar ook intuïtief en aantrekkelijk voor mijn doelgroep. Ze integreerden slimme call-to-action elementen en zorgden voor een naadloze gebruikerservaring die direct resulteerde in een merkbare stijging van mijn conversies.

  Wat betreft de social media-advertenties op LinkedIn en Instagram, was ik onder de indruk van de doelgerichtheid en effectiviteit. Rocket Marketing begreep mijn doelgroep en creëerde advertenties die niet alleen de aandacht trokken, maar ook de juiste boodschap overbrachten. Ze maakten optimaal gebruik van targetingopties en analyseerden voortdurend de prestaties van de campagnes, waardoor ze snel konden reageren en optimaliseren voor de beste resultaten.

  De transparante communicatie en het proactieve karakter van het team bij Rocket Marketing gaven me het vertrouwen dat ik in goede handen was. Ze deelden regelmatig updates over de voortgang, analyseerden de gegevens grondig en kwamen met waardevolle aanbevelingen om de prestaties verder te verbeteren.

  Kortom, Rocket Marketing heeft bewezen een waardevolle partner te zijn voor iedereen die streeft naar een conversiegerichte website en effectieve social media-advertenties. Hun toewijding aan succes en expertise maken hen een topkeuze voor bedrijven die serieus zijn over online groei. Ik kan Rocket Marketing van harte aanbevelen aan andere ondernemers die op zoek zijn naar meetbare resultaten.

 2. "Uitstekende Google Ads & SEO Diensten!"

  Sebastiaan PoolVuurkooi
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  "Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Google Ads beheren is een complexe en kritische taak voor elk bedrijf dat online succes wil behalen. Ik kan met trots zeggen dat de diensten van Rocket Marketing op het gebied van Google Ads en SEO mijn verwachtingen aanzienlijk hebben overtroffen.

  Mijn samenwerking met Rocket Marketing begon met een grondige analyse van mijn website en mijn zakelijke doelen. Wat volgde, was een zeer gedetailleerd actieplan om mijn online aanwezigheid te optimaliseren. De experts van Rocket Marketing hebben mijn website geoptimaliseerd voor zoekmachines op een manier die ik nooit had kunnen bereiken zonder hun diepgaande kennis en ervaring.

  Met betrekking tot Google Ads heeft Rocket Marketing mijn campagnes geherstructureerd en geoptimaliseerd om zowel het aantal klikken als de conversieratio's te verhogen. Het resultaat was een aanzienlijke stijging van het verkeer naar mijn website en, nog belangrijker, een indrukwekkende ROI.

  Wat Rocket Marketing onderscheidt van anderen, is hun voortdurende betrokkenheid en transparantie. Ze houden me regelmatig op de hoogte van de prestaties van mijn campagnes en stellen aanpassingen voor om de resultaten verder te verbeteren.

  Het team bij Rocket Marketing heeft bewezen dat ze niet alleen de technische aspecten van SEO en Google Ads beheersen, maar ook begrijpen hoe deze strategieën zich vertalen naar zakelijk succes.

  Ik kan Rocket Marketing niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een partner om hun online aanwezigheid te verbeteren en resultaten te boeken. Hun toewijding, expertise en bewezen trackrecord spreken voor zich. Rocket Marketing heeft mijn bedrijf naar nieuwe hoogten getild, en ik kijk ernaar uit om onze vruchtbare samenwerking voort te zetten."

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Diensten SEO Google ads Webshop maken Conversie optimalisatie Linkbuilding Social advertising
Kostenoverzicht €100 - €2.500
Aantal werknemers 10 - 25