Over Komma

Van kraakhelder concept tot krachtige website: Komma realiseert totaaloplossingen voor ondernemers met groeiplannen. Wij zijn een pain-in-the-ass bij brainstormsessies, maar overdonderen je ook met nieuwe ideeën om het maximale uit je bedrijf te halen. Met onze digitale roots en een gezonde portie boerenverstand blijven we je verrassen. Nu én in de toekomst, want we zijn niet van de eenmalige avontuurtjes. Een komma is geen punt.

Netwerk Brabant

Case

Ondernemers bij elkaar brengen om ze vooruit te helpen. Dat kan om verschillende redenen, maar bij Netwerk Brabant is de manier altijd hetzelfde: Brabants gemoedelijk. Klinkt als een absolute match met Komma. Met Erik en Marieke op bezoek is het meteen gezellig, maar kunnen we ook meteen doelgericht aan de bak.

De allereerste vraag was of we iets aan de website konden doen. Wie zouden wij zijn om dan nee te zeggen, want dat kunnen we! Met als belangrijkste doelgroep ondernemers, die altijd op pad zijn met hun vaste partner genaamd ‘telefoon’, is de website mobile-first ontworpen. Om ervoor te zorgen dat we het zeker bij het rechte eind hadden, hebben we eerst een blauwdruk gemaakt waarbij we eenvoudig met blokken konden schuiven en zo prioriteit konden bepalen. Uiteraard is alles daarna ontworpen, gebouwd, getest en gelanceerd. Is het je opgevallen dat de vormgeving van het magazine ook een beetje is veranderd? Guilty!

Reviews

 1. Loes
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Prima samenwerking met een superjong team. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een originele website!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Omschrijving Van kraakhelder concept tot krachtige website: Komma realiseert totaaloplossingen voor ondernemers met groeiplannen. Wij zijn een pain-in-the-ass bij brainstormsessies, maar overdonderen je ook met nieuwe ideeën om het maximale uit je bedrijf te halen.
Diensten Branding Webdesign Huisstijl ontwerp SEA Conversie optimalisatie Website maken
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 10 - 25