Over Elephant

De kudde

Elephant is dé digitale afdeling in de Drechtsteden en omstreken! Onze kudde bestaat uit jonge en ambitieuze professionals. Samen ontwikkelen we digitale oplossingen die ervoor zorgen dat jouw eindgebruiker verder kan. Van webapplicaties en webshops tot technische websites. 

Development zit in ons bloed en dit stopt niet bij de techniek. Wij concentreren en richten ons op waar wij het beste in zijn. Wij zorgen voor het gehele plaatje, namelijk development, design én strategie. Samen zorgen wij voor het optimale eindresultaat.

Wat maakt onze kudde nou écht zo onderscheidend?

Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Onze 18 vakspecialisten staan altijd voor je klaar. Dit zorgt ervoor dat we toegankelijk zijn.

Ons werk is anders. Wij denken altijd out of the box. Dit zorgt ervoor dat we onze klanten positief verrassen. 

Technologie kan vaak lastig zijn en de wereld is al ingewikkeld genoeg. Onze prioriteit is om alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. 

Digitaal bureau Elephant is echt jullie partner. Onze samenwerking zet voort! Het is fijn als hetgeen wat wordt opgeleverd blijft worden geoptimaliseerd. Wij blijven meekijken en -denken. 

Samen staan we sterk!

Elephant maakt onderdeel uit van the HERD. Onder the HERD vallen momenteel twee agencies: Elephant en Raft. In juli zijn wij aangesloten bij the HERD. Wij zijn sinds kort verhuisd naar een nieuwe toffe locatie. Deze locatie wordt de creatieve hotspot van Dordrecht!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Webdevelopment Webdesign UX design Front-end specialist Backend-specialist Wordpress
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 10 - 25