Over DoubleWeb

Wij zijn DoubleWeb, aangenaam! Hét fullservice internetbureau gevestigd in het kloppend hart van Gouda. Wij bouwen websites die jouw onderneming meer klanten opleveren. Dat doen we met een doordachte strategie, uniek design, branding en klinkklare code. Het hoeft niet moeilijk te zijn!

We weten wat we kunnen (namelijk conversiegerichte WordPress websites maken) en weten ook wat handig en slim is. Een website of webshop van onze hand is altijd uniek; een doordachte website met een branding en design die passen bij jouw wensen, bedrijf en doelgroep. We zijn eerlijk over wat we doen en hoe we dat doen. Je mag gerust over onze schouder meekijken, we houden niet van addertjes onder het gras en werken daarom op een transparante manier.

Maximale merkbeleving en online presence met doordachte branding, websites en webshops

We doen niets liever dan strakke, converterende websites ontwerpen en ontwikkelen. We bekijken de zaak steeds door jouw ogen en focussen ons op wat voor jouw bedrijf het beste is, nu en op de lange termijn. Waar ligt de perfecte balans tussen een strakke en een gebruiksvriendelijke website? Hoe maak je elk onderdeel van je website, ook een ingewikkeld en uitgebreid element, mobiel vriendelijk? Wij brainstormen, piekeren en testen net zo lang tot we het perfecte recept voor elke website hebben gevonden. Een website die past bij je bedrijf én die je klanten oplevert.

Met onze jarenlange ervaring en onze werkzaamheden voor veel verschillende branches hebben we al talloze klanten aan klanten geholpen. We schrijven er regelmatig een case over. Lees ze hieronder!

Voorbeelden van klanten met succesverhalen: Ubisoft, We-ID, Mercari Vastgoed, MT hekwerken

MT Hekwerken

Case

Een WooCommerce webwinkel met resultaat

Met een overzichtelijk aanbod aan hekwerken voor particulieren en bedrijven, helpt deze Brabantse webwinkel klanten uit heel Nederland en een groot deel van België. De ondernemer startte zijn webwinkel op een gesloten e-commerce platform wat hem een goede basis gaf. De mogelijkheden om door te groeien op dit platform waren alleen beperkt en daarom hebben we MT Hekwerken verder geholpen met een maatwerk WooCommerce webwinkel.

Klik hier voor meer informatie

Mercari Vastgoed

Case

Resultaat na 6 maanden met een maatwerk website

Dé makelaar die zelf koopt: Mercari Vastgoed ontzorgt vastgoedverkopers die snel van hun huis, bedrijfspand of bouwkavel af willen. Een nieuwe maatwerk website zorgde al snel voor een enorme toename in omzet en kwalitatieve leads.

Klik hier voor meer informatie

Reviews

 1. Stephan van Kootencloudselling.nl
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Deskundigheid, kwaliteit en vertrouwen zijn aspecten die DoubleWeb kenmerken. Voeren niet enkel uit, maar denken mee in oplossingen. Zeer prettige samenwerking!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Diensten Wordpress Webdevelopment Website maken Webshop maken Front-end specialist Branding
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 1 - 10