Over DoubleSmart

Wij zijn DoubleSmart, aangenaam! Een online marketing bureau gevestigd in het kloppend hart van Gouda. We houden ons dagelijks bezig met een brede mix van disciplines: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media advertising en conversie optimalisatie.

Doordat we zoveel kennis in huis hebben zijn we in staat om holistisch te werk te gaan. Tegelijkertijd richten de individuele specialisten zich op één discipline, waardoor ze écht gespecialiseerd zijn. Daarmee helpen we al vele klanten – van lokaal tot internationaal – met het meeste halen uit hun online marketing.

Meetbaar meer groei door transparante online marketing

We staan voor meetbaar meer groei realiseren door transparante online marketing. Dat is onze missie. Ons doel is om de marketing voor jouw bedrijf zo op te zetten dat jij er geen omkijken naar hebt, maar er wel nauw bij betrokken bent. We luisteren dus altijd naar wat jij wilt bereiken en stellen samen meetbare doelen op voor jouw bedrijf. In onze werkwijze nemen we je bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt. Hier werken we vervolgens stap voor stap naartoe door de juiste kanalen in te richten en op elkaar af te stemmen. Kortom, we zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw onderneming beter kunnen vinden én sneller overtuigd worden. 

Verbeterde conversieratio’s, geoptimaliseerde ROAS, efficiënter gebruik van het beschikbare budget, een hogere click-through-ratio en meer websitebezoekers: dat zijn maar een paar voorbeelden van de resultaten die we op dagelijkse basis boeken. We schrijven er regelmatig een case over. Lees ze hieronder!

Wie is onze ideale klant om mee samen te werken? 

Een bedrijf dat marktleider wil worden in zijn niche, structurele groei wil realiseren en geen bezwaar heeft tegen eerlijk advies (ook als het even niet zo meezit). Voorbeelden van klanten met succesverhalen: Somfy, Easyplants, Homehaves, Yamaha

Somfy

Case

Groei in resultaat door herstructurering van de website

Het Somfy-concern is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van domotica. Deze multinational met meer dan 1 miljard omzet is gespecialiseerd in het automatiseren van woningen en gebouwen. 

Sinds begin 2016 is DoubleSmart betrokken bij de SEO- en SEA-campagnes van Somfy Benelux. Sinds 2020 verzorgen we ook de advertenties op de socialmediakanalen. Inmiddels zijn we dus volledig verantwoordelijk voor alle performance-based marketingkanalen.

Klik hier voor meer informatie

Easyplants

Case

In 5 jaar uitgegroeid tot online marktleider

Easyplants is een webshop ontstaan vanuit een groothandel in kunstplanten. De webshop heeft als primaire focus om de directe consument aan te spreken en online verkopen te realiseren. 

Easyplants heeft voor DoubleSmart gekozen om de vindbaarheid in de organische resultaten van Google te optimaliseren (SEO). Na een succesvolle eerste periode heeft Easyplants ook de SEA en social media werkzaamheden bij DoubleSmart ondergebracht. Sinds de start van de samenwerking is Easyplants uitgegroeid tot online marktleider op het gebied van kunstplanten.

Klik hier voor meer informatie

Reviews

 1. Tony Bergsmawww.ubisoft.com/nl-nl/
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Vanuit Ubisoft zijn we erg tevreden met de samenwerking. Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie etc.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Diensten Linkbuilding SEO SEA Social media marketing Conversie optimalisatie Marketing automation
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000
Aantal werknemers 10 - 25