Over Booming

Booming is gevestigd in de hoofdstad van ons land, Amsterdam. Het bedrijf bestaat uit 21 performance gedreven, digitale marketeers. Het in Amsterdam gevestigde digitale marketing bedrijf bestaande uit 21 performance gedreven digitale marketeers willen graag de oplossingen vinden voor hun klanten. Booming gaat de uitdaging aan van de klanten. Ze kunnen de meest geavanceerde geïntegreerde online marketing programma’s inzetten.

Een unieke marketing mix

Booming gaat met de meest geavanceerde digitale marketing tools de uitdagingen van de klanten te lijf. Dit gaat niet alleen op basis van de bekende middelen als Affliate management, SEO en Local Search optimalisatie. Er wordt degelijk samengewerkt met de klanten om ze mee te nemen in alle processen. Op deze wijze krijgt Booming meer informatie over hun klanten, zo kunnen zij de strategie afstemmen op de wensen van de klanten. Booming biedt ook specifieke trainingen aan waardoor de klanten nog meer in staat zijn om het maximale rendement eruit te halen. 

Geen uitdaging is te gek

Door de kwaliteiten en trainingen die Booming levert aan hun klanten hebben zij door de jaren heen een hele mooie klantenportefeuille opgebouwd. Klanten als Philips, JBL, TomTom, Tui en SDU werken al jaren samen met Booming.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten SEO SEA Google ads Display advertising Affiliate marketing Linkbuilding
Aantal werknemers 10 - 25