Over Almar Online

Dus jij wilt meer gerichte bezoekers op je website, meer verkoop en meer omzet!

Als SEO Specialist help ik ondernemers met het verbeteren van hun lokale en landelijke vindbaarheid op Google. Aan de basis van mijn werkzaamheden staat het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf. Dit is het basis fundament voor een sterke lokale seo. Als we dit op orde hebben adviseer en bouw ik graag verder aan uitbreiding van de vindbaarheid van je website middels een effectieve SEO- en linkbuilding strategie. Samen gaan we voor jouw online succes!

SEO BUREAU ZWOLLE

Als je website hoger in de zoekresultaten van Google komt krijg je meer verkeer naar je site en heb je meer kans op nieuwe klanten en meer omzet. Hiervoor heb je wel een specialist nodig. Iemand die verstand heeft van zoekmachine optimalisatie. Almar Online is zo’n specialist.

LOKAAL VINDBAAR

Voor veel bedrijven is het al een hele verbetering om op lokale zoekwoorden beter zichtbaar te zijn. Als we voor je aan de slag gaan beginnen we daarom ook meestal met het verbeteren van je lokale zichtbaarheid. Je aanwezigheid in de zogenaamde Google Map-pack levert immers direct meer telefoontjes en aanvragen op.

HOGER IN GOOGLE

Als dat gerealiseerd is gaan we verder met je zichtbaarheid op overige interessante zoekwoorden. Hierin nemen we ook zaken als zichtbaarheid van Videos (Video SEO) en afbeeldingen mee.

Als extra service geven we je middels een eigen SEO Dashboard inzage in je posities (rankings in Google) en houden we continu op technische staat van je website in de gaten (technische SEO).

SEO BUREAU

Door samenwerkingen met tekstschrijvers, fotografen en webbouwers en programmeurs zijn we inmiddels een echt SEO Bureau.

Je kunt ons inschakelen voor de volgende SEO diensten;
Zoekwoorden onderzoek, Lokale SEO, Technische SEO, Video SEO, Google Analytics, Google Mijn Bedrijf, CTR Optimalisatie, SEO Coaching en Trainingen.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wil je ook met méér zoektermen hoger terechtkomen in Google?
Neem dan nu contact op met Almar Online. We maken dan een online afspraak en brengen samen de positie en potentie voor jouw business in kaart.

Bel met Almar Hijlkema of maak online een afspraak.

Reviews

 1. Review Almar Online

  Elma Van IerselTekststudio PuntKomma
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Almar heeft mij goed geholpen om mijn SEO naar the next level te brengen. Als SEO specialist weet hij ingewikkelde materie toch helder en begrijpelijk over te brengen. Dat werkte erg fijn. Thanks voor je hulp Almar!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Diensten SEO SEO teksten Linkbuilding Website maken Google Mijn Bedrijf Copywriting
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000
Aantal werknemers 1 - 10