Over Yourzine

Vanuit de kantoren in ´s-Hertogenbosch en Utrecht houden de 83 gedreven marketeers van Yourzine zich dagelijks bezig met het verhogen van de waardes van hun klanten. Yourzine is in de Emerce 100 uitgeroepen tot beste digital marketingbureau in de categorie groot.

Yourzine is gespecialiseerd in B2C marketing in de breedste zin van het woord

Yourzine is gericht op het realiseren en optimaliseren van de resultaten van hun klanten. De aanpak van Yourzine is uitgebreid en laat niets aan het toeval over. Met uitgebreide onderzoeken, bouwen ze de meest passende strategieën voor hun klanten. De klanten van de opdrachtgevers worden onderzocht op loyaliteit, respons en beleving. Klanten voelen zich hierdoor verbonden met hun opdrachtgevers en hun producten. Yourzine maakt daarbij gebruik van hun eigen experts op het gebied van onderzoek, strategie, technologie, campaign management, analytics en optimalisering.

Een trouwe klantenkring

Door de zeer goede resultaten die Yourzine heeft gerealiseerd voor hun opdrachtgevers, hebben zij een trouwe klantenkring om zich heen gebouwd. Met grote klanten als Hema, Samsung, KPN, Albert Heijn, Ikea, Media Markt en Gall & Gall  bewijzen zij zich keer op keer. Yourzine staat voor de absolute top.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Customer journey CRM marketing UX design Conversie optimalisatie Data analytics
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 50+