Over We Are You

Al meerdere decennia helpt We Are You bedrijven het meeste te halen uit hun digitale kanalen. Door deze jarenlange ervaring weten zij altijd de volledige potentie er uit te halen voor bedrijven. Bedrijven onderschatten nog wel eens de invloed die hun digitale kanalen kunnen hebben. Dit terwijl velen van ons inmiddels meerdere uren per dag online te vinden zijn. Sociale kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram kunnen goudmijnen zijn voor je bedrijf.

Mits je optimaal gebruik maakt van de digitale kanalen die je tot je beschikking hebt. Deze zijn inmiddels een belangrijk onderdeel van jouw marketingmix. Het optimaliseren van het gebruik van deze kanalen is dan ook een belangrijk doel van We Are You. Op welke wijze kan dit marketingbureau jou en jouw bedrijf nog meer helpen?

De mogelijkheden van We Are You

We Are You beschikt over een groot team aan specialisten (450 werknemers op 7 locaties), elk met hun eigen skills. Zij kunnen je op diverse fronten verder helpen. In het verleden hebben ze op deze wijze al verschillende bedrijven geholpen. Bekende namen op dit front zijn Lego World, Van der Valk, Efteling, Landal Greenparks en vele anderen. Komt de naam van jouw bedrijf ook in dit rijtje te staan?

Persoonlijk maar met de volle kracht van een groot bedrijf: dat is wat dit bureau je kan bieden. Ten eerste wordt er goed nagedacht over de juiste strategie. Vervolgens komt de build fase, waar de kanalen geoptimaliseerd wordt en de uitvoer voorbereid wordt. Vervolgens komt de uitvoering, waarna de boel geoptimaliseerd wordt.

Hoe kan ik contact komen met We Are You?

We Are You is altijd op zoek naar bedrijven om verder te helpen. Dit geeft hun energie. Via hun website leggen ze je dan ook wat graag uit hoe ze je helpen en wie ze in het verleden al geholpen hebben met hun diensten. Zo weet je wat je aan ze hebt. Daarnaast is een bezoekje aan één van hun locaties altijd mogelijk. Je vindt We Are You in Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Tuil en Vianen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Design Webdevelopment Content creation Marketing automation Data analytics Content marketing
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 50+