Over Visser Media & Design

Over ons

We tell stories. Het vertellen van verhalen zit in ons bloed. Het overbrengen van een krachtig en mooi verhaal met de juiste toon en het juiste plaatje. Ons team bestaat uit een jong en ambitieus team opgegroeid in het digitale tijdperk. Wij zijn professionals met een smile! Het is belangrijk voor ons om mooie dingen te maken. Daar staan wij voor! Ons klantportfolio bestaat uit grote merken, MKB-bedrijven, overheidsorganisaties en het onderwijs. Wij zijn een digital video agency. Storytelling is ons ambacht! 

Wat doen wij?

Het overbrengen van een verhaal staat bij ons centraal. Wij onderscheiden onszelf door de benodigde ervaring, creativiteit en apparatuur. Ons werk portfolio bestaat uit: Corporate movies, Commercials, Animaties, Livestreams, Virtual Reality, Social Video’s, Luchtopnames, Productvideo’s en Aftermovies.

Videoproductie

Wij houden van verhalen. Ze moeten mensen kunnen inspireren, motiveren en in beweging brengen. Wij creëren videoproducties die impact maken en zorgen dat het gevoel, emotie en elk detail wordt overgebracht. 

Animatie

Het overbrengen van een complex vraagstuk of het promoten van een product of naar je doelgroep kan een lastige uitdaging zijn. Wij geloven dat animatie een effectieve tool is voor deze uiteenlopende communicatievraagstukken. Door middel van animatie kunnen wij jouw kernwaarden en huisstijl terug laten komen om jouw visie tot leven te brengen.

Virtual Reality

Met Virtual Reality heb je de mogelijkheid om een unieke ervaring te creëren. Voorbeelden hiervan zijn beursbelevingen tot werkinstructies of zelfs trainingen. Met deze tool maak je impact op je doelgroep op een unieke manier.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Videoproductie Bedrijfsfilm Animatie video Virtual Reality Storytelling Video marketing
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 10 - 25