Over SEO Hulp

SEO vraagt om een deep dive in jouw doelgroep. Wie zijn ze? Wat zoeken ze? Welke vragen stellen ze? Wat vindt mijn doelgroep belangrijk? Wat is hun intentie?

Dit is ons vertrekpunt. De antwoorden op deze vragen zijn voor iedere klant anders. Iedere klant vraagt dus om een eigen aanpak. En dat is precies wat SEO zo uitdagend en interessant maakt.

Tel daarbij op de constant veranderende omstandigheden binnen SEO (lees: updates van Google) en je hebt een mix waar we bij SEO Hulp ontzettend blij van worden.

SEO Hulp is gevestigd in Assen. In het centrum vind je ons kantoor waar we dagelijks met ons team werken aan de beste resultaten voor onze klanten. 

Onze dienstverlening bestaat uit SEO en linkbuilding. Kortom, alles wat nodig is om jouw business organisch te laten groeien vind je bij ons onder één dak.

Van idee tot succesvolle verkoop in 2 jaar

Case

Begin 2019 zijn we in contact gekomen met Jacquelina, oprichtster van CGproducten.nl. Een webshop waar haarverzorgingsproducten worden verkocht die gebruikt kunnen worden door mensen die natuurlijk krullend haar verzorgen volgens de curly girl methode.

De webshop was net een paar maanden online en de wens was om zo snel mogelijk organisch te groeien. De curly girl methode was destijds nog relatief onbekend en Jacquelina wilde de concurrentie voor zijn op het moment dat deze verzorggingsmethode voor natuurlijk krullend door de Nederlandse consument opgepikt zou gaan worden. DE CG methode was destijds in Amerika al heel populair.

Bij de start was het assortiment nog beperkt en de populariteit van de curly girl methode stond nog in de kinderschoenen. Het maandelijks zoekvolume was 2000. Nu is dat gemiddeld 5500 met uitschieters naar 15000.

Het doel was helder, zo snel mogelijk naar positie 1 op de belangrijkste zoekwoorden: curly girl methode en CG methode.

Benieuwd hoe we dit hebben gedaan? Lees de volledige case hier: https://seo-hulp.nl/cases/cgproducten-nl/

+481% groei met een klein budget. Het kan

Case

Een eerlijke kijk op ons leven, dat is precies wat je kunt verwachten op de succesvolle blogwebsite van Miriam. Een blogwebsite gericht op ouders met gemiddeld rond de 5000 organische bezoekers per maand. Zelf heeft Miriam 4 kinderen en een verified Tiktok kanaal met 75k volgers. ‘Hoe kunnen we met mijn blogwebsite een volgende stap maken? En verder groeien in bezoekersaantallen?’ In deze case laten we zien hoe we dit hebben aangepakt.

Begin 2023 zijn we met Miriam in contact gekomen. Naast een druk leven als moeder van 4 kinderen runt Miriam een succesvolle blogwebsite: meervanmir.nl. De website blijft al enige tijd steken op 5000 tot 6000 bezoekers per maand. Inkomsten worden gegenereerd met het publiceren van gastblogs, gastartikelen en affiliate inkomsten.

De vraag is: hoe kunnen we het aantal organische bezoekers weer laten groeien zodat ook de inkomsten van de website weer toenemen.

Daarbij komt dat er geen groot budget beschikbaar is. Dat vraagt om samenwerking en een creatieve aanpak!

Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt? Lees de volledige case hier: https://seo-hulp.nl/cases/meervanmir-eu/

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten SEO Linkbuilding SEO teksten Copywriting Content marketing Webteksten schrijven
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000
Aantal werknemers 1 - 10