Over Sam Online Marketing

SAM Online Marketing is opgericht in 2013 en sindsdien zijn wij niet meer gestopt met groeien. Op dit moment zijn wij dan ook een van de beste marketing bureau’s van Nederland. Nu bezorgen wij onze klanten met SEO namelijk zelfs 30% conversie! In eerste instantie richten wij ons dan ook op return on investment. Is dit behaald? The sky is the limit! Wij houden ons dus voornamelijk bezig met zoekmachine optimalisatie. Al onze experts hebben de beste mindset en zijn daarmee één van de beste SEO specialisten van Nederland. Dit is ook terug te zien in het resultaat dat wij behalen. Jouw bezoekers blijven iedere maand groeien. Resultaat is het belangrijkste en het enige dat telt! Met het hele team werken wij altijd voor het best mogelijke resultaat. Voor jou als klant is dat natuurlijk het enige waar het allemaal om draait. Jij wilt resultaten zien. Hoe we daar komen maakt eigenlijk veel minder uit. Maar SEO is niet het enige waar je ons voor in kunt schakelen! Een goede Google ads campagne kunnen wij daarnaast ook realiseren. Of als je alleen op zoek bent naar een sterke linkbuilding strategie kun je SAM ook inschakelen. Hoe dan ook zullen wij resultaten voor jou halen!

De werkwijze waarmee wij resultaat behalen
Bij SAM Online Marketing ben je in goede handen. Ga jij een samenwerking met ons aan, dan gaan we direct om de tafel om een op maat gemaakte strategie uit te zetten. Vervolgens zorgen we voor een snelle start waarin alles klaarstaat om geoptimaliseerd te worden. Vanuit daar kunnen we écht beginnen met groeien. Hierin wordt de linkbuilding strategie netjes toegepast waardoor jouw website een net, natuurlijk linkprofiel krijgt en blijven we de website monitoren. Zien we tijdens het monitoren dat er iets net even anders moet of dat er iets niet goed gaat, dan zullen we direct handelen. De specialisten analyseren alles meteen om te kijken wat er aangepakt moet worden. Is er in kaart gebracht wat er moet gebeuren, dan pakken we het probleem ook direct aan. Succes is dus maar een kwestie van tijd!

Tijdens het gehele traject houden we korte lijntjes. Heb je vragen of is er iets onduidelijk? Dan kun je ons altijd mailen of bellen. Stuur jij een mail, dan krijg je snel en in principe dezelfde dag nog antwoord. Daarnaast zijn wij transparant in onze werkwijze. Dit is terug te zien in de rapportage die wij aan het begin van iedere maand sturen. Zo weet jij hoe het ervoor staat met jouw website en wat voor groei het doormaakt!

Samen vooruit, samen winnen
Heb jij ook een winnaarsmentaliteit en wil jij dus de beste worden in jouw vakgebied? Dan pas jij ongetwijfeld bij SAM! Samen zullen we er dan ook voor zorgen dat jij de markt zal veroveren met jouw dienst of product. Bekijk onze website voor meer informatie en neem direct contact met ons op!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten SEO SEA Linkbuilding Website maken Google ads Webshop maken
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 10 - 25