Over RAFT

Online stroomversnelling

Vaar een kort stukje mee in ons Raft. Wij zorgen voor de juiste stroomversnelling in jouw merk, bedrijf of organisatie. Wij bepalen eerst de koers, voordat we vaart gaan maken. We zijn een strategisch online marketing bureau gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht. 

De bemanning van het Raft bestaat uit ervaren strategen en specialisten op het gebied van online marketing. Met onze jarenlange professionele ervaring zorgen wij voor de juiste aanpak gebaseerd op de wensen en behoefte van onze klanten.

Waar staan wij voor?

Door middel van de juiste strategie gebaseerd op data richten wij de ideale marketing campagne in. Wij snappen stakeholdermanagement en budgetbeheer. Ellenlange adviesrapporten of pagina’s met nietszeggende data, maar praktische invulling van jouw bedrijfsdoelen. Daar staan wij voor! Samen zetten wij het fundament voor groei neer en bepalen het juiste team voor de uitdaging. 

Online marketing bureau Raft zet de juiste kanalen in om de marketingdoelen te behalen. Vanuit het doel maken we de juiste klantreis. Op basis hiervan kiezen we de juiste kanalen, met de juiste boodschap op het juiste moment.

Samen staan we sterk!

Raft maakt onderdeel uit van the HERD. Onder the HERD vallen momenteel twee agencies: Elephant en Raft. In juli zijn wij aangesloten bij the HERD. Wij zijn sinds kort verhuisd naar een nieuwe toffe locatie. Deze locatie wordt de creatieve hotspot van Dordrecht!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Online marketing strategie Data analytics SEA SEO B2B marketing Social media marketing
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 1 - 10