Over Pauwr

Pauwr is een top 3 Emerce agency bedrijf. Al 4 jaar op rij staat Pauwr, met vestigingen in Amsterdam en Tilburg, op rij in de top 3 agency Emerce 100 beste E-business bedrijven. Daarnaast staan zij al twee jaar op rij in de top 3 van Great Place to Work. Pauwr is het marketingbureau die maximaal rendement behaalt door het strategisch inzetten van budgetten.

Personal Marketeers van Pauwr

Pauwr zorgt ervoor dat de klant een personal marketeer heeft, die verder gaat dan het geven van een standaard marketing advies. Ze verdiepen zich volledig in de klant en draaien mee op de locatie van de klant om zo een maximaal beeld te krijgen. Op deze manier krijgen de personal marketeers van Pauwr een gevoel bij de behoeftes van de klant. Zo kunnen zij een krachtige marketing strategie vormgeven. Uiteraard wordt dit natuurlijk gemonitord en bijgestuurd. Er wordt door de Personel Marketeer proactief meegedacht met de klant.

Ontwikkeling staat hoog in het vaandel

Ontwikkeling is een van de pijlers die Pauwr centraal staat. Met klanten als NS, Voetbal International en Coco Cola willen zij ervoor zorgen dat ze als bedrijf de kwaliteit uitstralen die hiervoor nodig is.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Content creation Branding SEA SEO Data analytics Social media marketing Marketplace specialist Affiliate marketing
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 25 - 50