Over Orangedotcom

Wanneer je op zoek bent naar een marketingbureau dat resultaten boekt, is Orangedotcom iets voor jou. Het is niet voor niets dat hun klanten dit bureau zo hoog beoordelen. Bovendien hebben we het hierbij niet over zomaar bedrijven, maar bekende namen zoals MTV, ANWB, Tele 2, Brunel, Talpa en diverse anderen. Ook jouw bedrijf en merk kunnen ze helpen op het gebied van marketing. Je zult versteld staan van de groei die je zult doormaken.

Wat kan Orangedotcom voor je betekenen?

Een stijging van leads met 54% voor Regiobank, 180% meer sales voor Tele 2 en bijna een verdrievoudiging van de omzet van de technische onderdelen webshop Indi: om maar even aan te geven hoe succesvol Orangedotcom in het verleden is geweest voor uiteenlopende soorten bedrijven. Marketing is voor allerlei soorten bedrijven en merken van nut, waardoor de kans groot is dat Orangedotcom ook voor jou een hoop kan betekenen.

Dit begint met het uitstippelen van een strategie die op maat gemaakt is voor jouw bedrijf. De lijntjes worden kort gehouden, zodat je gewoon invloed blijft houden. Alles voor 100% tevredenheid. Na het uitzetten van de strategie, wordt begonnen met het ondernemen van diverse stappen. De ultieme marketingmix bestaat namelijk uit meerdere stappen, die elk hun eigen waarde toevoegen aan het geheel.

Een goed voorbeeld hiervan is SEO. Dit zorgt er voor dat je hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google terug te vinden bent, wat er ook voor zorgt dat (nieuwe) klanten je eerder kunnen vinden. Daarnaast kan er geadverteerd worden op diverse plekken zoals social media, display, market places en meer. Daarnaast wordt getracht de conversie te optimaliseren: het verhogen van de verhouding tussen klanten die je site bezoeken en klanten die ook daadwerkelijk iets kopen of een andere actie ondernemen.

Waar kan ik Orangedotcom vinden?

Via hun eigen website kun je eenvoudig in contact komen met Orangedotcom. Een team vol professionals staat klaar om je te helpen. Daarnaast ben je altijd welkom op het kantoor in Amsterdam. Al meer dan 10 jaar helpt Orangedotcom bedrijven. Word jij hun volgende succesverhaal?

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten SEO SEA Display advertising Social advertising Marketplace specialist Conversie optimalisatie
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 25 - 50