Over Lequal

LEQUAL is een Digital Marketing bureau gevestigd in Amsterdam. LEQUAL heeft een sterke focus op SEO en onderscheidt zich van andere bureaus door jarenlange ervaring in de niche ‘linkbuilding’. Door deze ervaring heeft LEQUAL de linkbuilding dienstverlening ver door kunnen ontwikkelen. Zo kan LEQUAL uitkomst bieden bij lokale linkbuilding, maar ook bij het verzorgen van links van zeer autoritaire domeinen. Zowel in Nederland als internationaal.

Hoe kan LEQUAL je helpen?

De algoritmes van zoekmachines zijn complex. Welke positie een website binnen deze zoekmachines bekleedt wordt bepaald aan de hand van drie factoren. Zo moet de techniek achter de website in orde zijn, moet de website beschikken over goede content die de bezoeker helpt en de vragen van de bezoeker kan beantwoorden en tot slot nemen zoekmachines in hun afweging mee hoe autoritair de website in kwestie is. 

LEQUAL kan hierin de strategie bepalen, of hierin ondersteunen, om al deze factoren te optimaliseren en vervolgens ook de uitvoering verzorgen. Concreet kan LEQUAL een technische analyse van de website maken, een content strategie creëren of de huidige optimaliseren en autoriteit opbouwen door middel van linkbuilding.

Waar kan ik bij LEQUAL terecht?

Op de over ons pagina van LEQUAL kun je de juiste persoon vinden over het specialisme(n) waar je vragen over hebt. Ook kun je algemene nummer (085-3030244) bellen om in contact te komen met de juiste persoon. Diensten waarvoor je bij LEQUAL terecht kan zijn: zoekmachine optimalisatie, online adverteren en conversie optimalisatie. 

Het team van LEQUAL bestaat uit 28 specialisten en het kantoor van LEQUAL is gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaarvervoer.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Linkbuilding SEO SEA Google ads Copywriting Facebook advertising
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 25 - 50