Over Jelba

Jelba is gespecialiseerd op het gebied van B2B Marketing. Jelba maakt niet alleen B2B websites en webshops, hun strategie gaat namelijk veel verder. Jelba is gevestigd in Utrecht en kenmerkt zich door een andere aanpak dan de meeste andere marketing gerelateerde bedrijven. 

Jelba is de online afdeling van hun klanten

Het in 2015 opgerichte bedrijf Jelba heeft inmiddels een team van 19 specialisten op het gebied van webdesign die op een unieke wijze te werk gaan. Het team van Jelba zijn de online marketing collega’s van hun klanten. Hun klanten niet één medewerker, maar voor hetzelfde geld een compleet team met specialisten op het gebied van online B2B marketing. Uiteraard worden de vele mogelijkheden van marketingmiddelen zoals E-commerce, Influencer marketing, feed marketing en video marketing gericht ingezet op de B2B markt.

Zowel ambassadeur als collega

Voor Jelba is het belangrijk dat de klanten uit de agrarische sector, bouw en installatie, industrie en transport en logistiek zich niet als klant voelen maar als collega’s. Hun klanten zijn de ambassadeurs van het bedrijf. Samen halen zij het maximale uit de online marketing voor B2B.  Jelba formuleert de perfecte strategie om als bedrijf door te kunnen groeien.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten B2B marketing Leadgeneration
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 25 - 50