Over Grow Up Digital

Dé online partner voor ambitieuze bedrijven

Wij zijn Grow Up Digital. Gedreven door onze passie voor online groei helpen we ambitieuze bedrijven naar de volgende groeifase. Samenwerken met Grow Up Digital betekent samenwerken met mede-ondernemers en vakidioten. Je schakelt altijd met een senior strategist met 10+ jaar ervaring. Zo garanderen wij onze klanten kwaliteit die nodig is om écht het verschil te maken.

We werken vanuit een growth mindset. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe groeikansen. Natuurlijk hebben we tal van goede ideeën, maar deze ideeën willen we ook testen. Door deze ideeën te gieten in een experiment leren we wat het beste werkt. Als een experiment succesvol is, dan kijken we hoe we het kunnen opschalen of automatiseren. Als het experiment niet binnen de business case valt kijken we of we kunnen itereren. 

Als je elke dag 1% groeit dan resulteert dit uiteindelijk in exponentiële groei. Dit is natuurlijk wat we willen voor al onze opdrachtgevers. We groeien door te leren en we leren door te testen. Zo kunnen we maximale groei realiseren tegen minimale kosten.

Kennis delen op nummer één

Bij Grow Up Digital geloven we in het delen van kennis. We doen dit bijvoorbeeld door tweewekelijks onze nieuwe inzichten te delen in een webinar. We delen deze webinars graag, zodat je ook net zo enthousiast wordt van wat er allemaal mogelijk is in ons vakgebied als wij.

Ook schrijven we met enthousiasme blogs over ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing, SEO en natuurlijk onszelf. 

Menga Trading

Case

548% uplift in omzet door hyperlokale Facebook en Google Ads campagnes.

Lees meer..

Anna Servies

Case

30% meer omzet uit Google Shopping met behoud van ROAS door optimaal om te gaan met data die iedereen heeft.

Lees meer..

Euro Pizza Products

Case

Verover de pizza-wereld met test-learn-scale: drie keer meer rendement met een optimaal converterende landingspagina.

Lees meer..

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten SEA Leadgeneration Google ads Google Shopping B2B marketing SEO
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 10 - 25