Over Ematters

In 2007 is het Amsterdamse data en marketing bedrijf begonnen met e-mailmarketing campagnes. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 20 enthousiaste en gedreven marketeers en heeft Ematters een tweede vestiging in Gent, België. De prijzenkast van Ematters puilt inmiddels uit met de vele awards die Ematters de afgelopen 10 jaar heeft binnengesleept. Het is dan ook niet meer toevallig dat dit jaar wederom 5,5 sterren heeft behaald en een tweede plaats wist te bemachtigen tijdens de verkiezingen van Emerce 100 in de categorie Marketing automation bureaus.

Ematters dé strategische marketing automation partner

Door het gebruik van data, techniek en creatie worden klanten verbonden met de opdrachtgevers van Ematters. Waar het begon met E-mailmarketing campagnes heeft Ematters zich door de jaren heen verder ontwikkeld en is Ematters expert geworden op het gebied van digital advertising, creative concepts, marketing consultancy en CRM. De doelgroepen voor de opdrachtgevers worden op strategisch wijze online overtuigd en gemonitord om de klantenbinding te kunnen optimaliseren.

Ematters weet klanten te binden

Door de pragmatische en vertrouwende wijze van werken weet Ematters de klanten aan zich te binden. Ematters kenmerkt zich door klanten als Makro, Telegraaf, DelaMar, T-Mobile, VTWonen en Opel. 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Data analytics Marketing automation Email Marketing CRM marketing
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 10 - 25