Over Cubic Mill

Groeipartner voor merken met ambitie

Cubic Mill is in 2017 opgericht met het idee dat branding en marketing slechts middelen zijn voor groei. We kijken namelijk verder dan alleen je branding en marketing. Dat is nog steeds de basis van onze cultuur. In onze unieke manier van werken analyseren we eerst je propositie en zetten dan de beste tools voor jouw merk- en marketingstrategie neer.

Wij als reclamebureau hebben een hecht team van nieuwsgierigen en creatievelingen. Wij werken vanuit Amsterdam, zowel nationaal als internationaal. Via de Scrum Agile werkwijze tacklen we elk project incrementeel.

We zijn transparant, werken goed samen en gebruiken onze collectieve ervaring, ontwerp en technische expertise om betekenisvolle en boeiende inhoud voor alle media te creëren. We omarmen nieuwe uitdagingen en hebben grote passie voor digitaliteit.

Whoonext

Case

Whoonext is een wachtrij app en dienst, bedoeld om fysieke wachtrijen te elimineren. Cubic Mill was ingehuurd om de app te ontwikkelen en de branding te designen, inclusief de website en het logo. Sindsdien biedt Cubic Mill ondersteuning op het gebied van merkstrategie, drukwerk, marketing, communicatie en creatieve support.

De Whoonext app is ontwikkeld voor zowel Android als iOS. Voor de website van Whoonext heeft Cubic Mill onder andere Search Engine Optimization uitgevoerd en UX Design toegepast op de interactie. Verder heeft Cubic Mill een custom design gemaakt, passend bij het merk. En de nieuwe branding volledig doorgezet in zowel de desktop als mobile XD design.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Omschrijving Cubic Mill is in 2017 opgericht met het idee dat branding en marketing slechts middelen zijn voor groei. We kijken namelijk verder dan alleen je branding en marketing. Dat is nog steeds de basis van onze cultuur. In onze unieke manier van werken analyseren we eerst je propositie en zetten dan de beste tools voor jouw merk- en marketingstrategie neer.
Diensten Branding Webdevelopment Webdesign Consulting marketing SEO Design
Kostenoverzicht €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 1 - 10