Over ClickValue

Clickvalue is voor het vierde jaar op rij het best scorende CRO-bureau in Emerce 100. Vanuit het kantoor in Amsterdam zet het team van 31 personeelsleden zich dagelijks in om de conversie van de klanten te perfectioneren

ClickValue is een onderdeel van de LevelUp Group

De LevelUp Group is een groep van maar liefst 80 digital marketing specialisten. Clickvalue en Bureau Netprofiler hebben hun krachten gebundeld. Waar Netprofiler zich specialiseert op het gebied van webanalytics en online marketing, is Clickvalue gespecialiseerd in conversie optimalisering en usabilty. Clickvalue doet uitgebreid onderzoek naar het bezoek op de websites van hun klanten, vervolgens zetten ze dit om in aanpassingen die ze vervolgens weer testen. De gedreven medewerkers van Clickvalue werken het liefst met hun klant samen als een team om de beste resultaten te bereiken en de omzet van de klant te verhogen.

Clickvalue staat voor kwaliteit

De expertise en het vertrouwen in Clickvalue heeft geresulteerd in een vaste klantenkring. Door tactische inzichten, goede resultaten en prettige samenwerkingen met hun klanten weten zij de kwaliteit te waarborgen. Clickvalue werkt samen met merken als Adidas Global en Europe, Tommy Hilfiger, Heineken, MoneYou en Calvin Klein.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Conversie optimalisatie UX design Data analytics
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000
Aantal werknemers 10 - 25