Over Afdeling Online

Wij zijn Afdeling Online, jouw nieuwe collega marketeers. Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt, maar wel kunt inzetten voor advies, ondersteuning en opleiding.
We zijn gecertificeerd Google Premier Partner, Facebook Business Partner én hebben drie jaar op rij een FD Gazelle Award in de wacht gesleept als één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

We hebben een groot hart voor cultuur en zijn er trots op dat minstens 25% van onze klanten culturele organisaties zijn, die we bedienen vanuit ons zusje Afdeling Cultuur.

Kröller-Müller Museum

Case

Kröller-Müller in de kijker bij young professionals

Een van onze trouwste klanten zocht een nieuwe marketingmedewerker. De ideale werkplek voor kunstliefhebbers. Met een hands-on employer branding strategie zorgden we voor 130 sollicitatiebrieven en 1675 unieke pageviews.

H&M

Case

SEO voor modeketen H&M

Het was een eer om de organische vindbaarheid van zo’n groot merk te verbeteren met SEO. Wij werkten aan het optimaliseren van de vindbaarheid in de Nederlandse zoekmachines. De metadata, url-structuur, H-tags en menustructuur van H&M kreeg onze aandacht. Zo droegen we bij aan een betere organische vindbaarheid en een hogere CTR.

Bravo

Case

Meer engagement en thumbs up voor Bravo

Busvervoerder Bravo heeft een belangrijke publieke taak: reizigers op tijd van A naar B vervoeren. Door verbondenheid aan je merk voelen reizigers zich nog fijner bij je. Dit doen we met social media marketing en community management. Met de juiste mix van informatievoorziening en creatieve, engaging content via hun social media kanalen zorgden we voor een flinke stijging in betrokken, enthousiaste volgers.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Social media marketing SEA SEO Content marketing Webdevelopment Copywriting
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 25 - 50