Over AdResults

We mind your Business, we mind your AdResults.

Wij zijn hét bureau voor e-commerce retailers en brands op het gebied van SEA, SEO, Social advertising en Marketplaces.

Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit en geen loze beloftes: wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

In de 10 jaar dat AdResults bestaat is één factor constant gebleven: een markt die continu verandert. Onze focus op waar we goed in zijn met als doelgroep e-commerce retailers en brands en hierin de beste te blijven, maakt ons succesvol. 

Het hoogste rendement

Met onze passie voor online advertising halen wij het hoogste rendement uit jouw campagnes. Wij werken alleen met hoogopgeleide consultants en zetten in op organische groei met behoud van kwaliteit, zowel binnen onze diensten als organisatie als geheel.

Klanten inspireren ons met wat zij doen, wij inspireren klanten met wat wij realiseren: winstgevende omzet. AdResults staat niet voor niets voor “Advertising Results”.

Wij focussen ons op Google Ads, Google Shopping, display advertising, social media advertising (facebook advertising, instagram advertising, pinterest) CTR optimalisatie, website optimalisatie,  technische SEO, Marketplaces (Marktplaats, Bol.com, Amazon, etc. ) en vergelijkingsites. Door samen een goede online marketing strategie te bepalen weten wij bij AdResults de juiste tactiek in te zetten.

Gratis audit aanvragen

Benieuwd naar de uitbreidingsmogelijkheden en verbeterpunten van jouw Google Ads account? Neem contact met ons op om te kijken of je in aanmerking komt voor de accountanalyse en ontdek de kansen voor jouw campagnes.

Bekijk uitgebreide cases op onze website of mail gelijk naar info@adresults.nl 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten SEA Google ads Google Shopping Social media marketing SEO Marketplace specialist
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 10 - 25