Over 3Sixtyfive

Het zeer gedreven marketingbureau 3sixtyfive is één van de meest vooruitstrevende marketingbureaus. Het in Haarlem gevestigde marketingbureau 3sixtyfive heeft de eerste Influencer Marketing opdracht al in 2010 uitgevoerd. 

3sixtyfive, de specialist op het gebied van influencer marketing

Door de inmiddels jarenlange ervaring is 3sixtyfive het grote voorbeeld voor vele marketingbureaus. De innovatieve manier en de creativiteit staan centraal als het gaat om succesvolle en vernieuwende campagnes, programma’s en formats. Deze worden ontwikkeld met hun internationale netwerk van bloggers, youtubers en instagrammers. 3sixtyfive heeft met het Thought Leadership programma op hele een hele nieuwe, zeer volwassen manier de influencer Marketing veranderd. Inmiddels worden de social media kanalen Instagram, TikTok en Facebook ingeruild voor Linkedin, Youtube en blogs en is de nieuwe strategie meer gericht op serieuze informatie waar op basis van deze strategie de juiste zakelijke beslissingen worden genomen.

Het Thought Leadership Programma

Het 12 koppige team van 3sixtyfive heeft de aanpak van de marketing strategie nieuw leven ingeblazen met hun Thought Leadership programma. De content bestaat niet langer uit selfies maar uit interviews, wallpapers, infographics, podcasts en blogs. 3sixtyfive zich bewezen met opdrachten voor grote bedrijven als KPMG, de Kamer van Koophandel, MeteoGroup, DHL Express en Eurofiber.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Influencer marketing Social media marketing Video marketing Content creation Content marketing
Kostenoverzicht €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 10 - 25