Over 2Bfound

2Bfound is een ervaren team van online marketing specialisten, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht. Onze klanten bevinden zich met name in het MKB, waaraan wij altijd oplossingen op maat bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en hebben een breed aanbod aan online marketing diensten. Deze variëren van zoekmachine adverteren tot aan bijvoorbeeld contentmarketing.
Met onze kennis, gedrevenheid en passie voor het vak, weten wij altijd tot het uiterste te gaan voor onze opdrachtgevers!

Wat wij belangrijk vinden

Online marketing bureau 2Bfound gelooft in de kracht van online marketing, transparante communicatie en eerlijk zaken doen. Wij helpen bedrijven te groeien door het verbeteren van hun online positie, naamsbekendheid en websiteprestaties.

Daarnaast zijn wij altijd gedreven om tot oplossingen te komen, welke het beste aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Met professionele aandacht en een efficiënte manier van werken, zorgen wij voor een optimaal resultaat!

Het 2Bfound team bestaat dan ook uit specialisten in verschillende disciplines. Van een SEO-expert tot aan een AdWords-kenner. En van vakkundig content marketeer tot aan een échte pro in Analytics. Als hecht team bundelen wij graag onze krachten om gezamenlijk een optimaal online resultaat te boeken voor de klant.

Fortune Factory

Case

Een geschenkenwebshop zonder online marketing bestaat niet, zo dacht ook Jasper van Fortune Factory. Zij beheren verschillende webshops in de bijzondere relatiegeschenken branche, waarvan Geluk.com de grootste is. Via een warme aanbeveling  kwam hij bij 2Bfound terecht en sindsdien hebben we al heel wat mooie resultaten geboekt met de inzet van Google Ads (Search & Shopping), Zoekmachine Optimalisatie en Contentmarketing.

Geboekte resultaten:

Ruim 30% omzetstijging via Google Ads in 1 jaar.
In 2020 is ten opzichte van 2019 met behulp van een goede strategie, de juiste zoektermen en advertenties.

Top 10 rankings in Google met meer dan 100 relevante zoekwoorden
In 2021 staat Geluk.com door de inzet van zoekmachine optimalisatie en content marketing met meer dan 100 relevante zoektermen in de top 10 van Google.

43% meer bezoekers in 2020
Door de website SEO technisch goed in te stellen en het regelmatig plaatsen van SEO content is het aantal websitebezoekers met 43% gestegen in 2020 ten opzichte van 2019.

Reviews

 1. 2Bfound zorgt voor jaarlijkse groei voor ons e-commerce bedrijf

  D. BergmanClub Champagne
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Al vanaf de start van onze samenwerking weet 2Bfound met een gerichte inzet van online marketing onze bezoekersaantallen en daarmee ook de conversies jaar op jaar te verhogen.

  De korte lijnen en prima resultaten maken het tot een samenwerking waar we uitermate tevreden over zijn.

 2. Met de inzet van SEO en SEA een omzetgroei van 300% in 1 jaar

  David de ReeFeestartikelen Specialist
  • Communicatie
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

  Sinds onze samenwerking met 2Bfound groeien we boven verwachting.

  We hadden niet durven hopen dat we zo snel en gestaag zouden groeien.

  Erg tevreden met de resultaten, maar ook met de korte lijnen en snelle schakelen.

  Wat ons betreft echt een aanrader!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

 • Communicatie:
 • Snelheid:
 • Kwaliteit:
 • Prijs:

Diensten Marketing automation Google ads SEO Conversie optimalisatie Social media marketing SEA
Kostenoverzicht €100 - €2.500 €2.500 - €10.000 €10.000 - €50.000 €50.000+
Aantal werknemers 10 - 25